Over KS
Midden in Den Haag, in het bruisende centrum van de stad staat één van de toonaangevende schouwburgen van Nederland. Een zeer modern theater in een klassiek huis. Met achter die ronde gevel uit 1766 twee intieme zalen en een aantal prachtige klassieke foyers. Hier kan iedereen genieten van een mooie avond theater!

Gevel KS - Mieg Rasenberg

De belangrijkste (inter)nationale gezelschappen

De Koninklijke Schouwburg is de vaste basis van het Nationale Toneel. Ook ziet u in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg de belangrijkste toneelgezelschappen uit Nederland, Vlaanderen en - steeds vaker - landen als Engeland, Frankrijk, Duitsland en zelfs Rusland. Ook ontvangen wij elk jaar het internationale Crossing Border Festival.

Een schouwburg voor iedereen
Natuurlijk bieden we u meer dan alleen toneelvoorstellingen. We brengen veel muziek, van opera tot theaterconcert. We brengen u de grote cabaretiers. En minstens één keer per maand staat er een leuke familievoorstelling op het programma. Leuk voor de kinderen, ouders én opa's en oma's. Jong talent vindt zijn weg in Het Paradijs. Het zoldertheater van de Koninklijke Schouwburg. Dé plek in Den Haag om Haagse, Nederlandse en internationale theatermakers van de toekomst te ontmoeten.

Wij zetten ons graag voor u in, met hoofd en hart.
Van harte welkom in onze schouwburg.


Delen op Facebook